dijous, 4 de novembre del 2010

Sense vergonya intenten manipular la nostra gent gran.

Des de fa temps el nostre ajuntament ha organitzat un dinar a on s’invitava de franc a la nostra gent gran. Arran de la crisi de les finances municipals, el nostre grup va demanar que es canviés aquest costum, en tant que les nostres arques en aquests moments no haurien de suportar aquesta despesa, ni cap altra que no aporti quelcom veritablement necessari.



A la nostra revista publicàvem part del cost de la festa, ràpidament ens contestava CiU que l’import de la despesa era menor, en tant que part d’aquesta despesa era coberta per “ La Caixa “ i una empresa local, com si aquestes ajudes no es poguessin adreçar a polítiques reals de suport a la gent gran, no simplement a pagar un dinar.



L’altre dia una veïna m’explicava com una persona gran que viu a un edifici de 5 pisos sense ascensor havia d’ esperar a alguna persona que li volgués fer la compra en tant que la falta d’ascensor l’impedia el mínim de mobilitat.



Aleshores em va venir a la ment la meva àvia, i com es va quedar sense poder sortir de casa per aquesta mancança, també en un 5è pis. Aquest és un simple exemple de polítiques reals de suport a la vida de la gent gran.



Vam demanar al nostre alcalde una reunió amb tots els grups polítics per tal de consensuar una política de suport efectiu a la gent gran i no utilitzar aquests recursos simplement en un dinar.



Bé, la seva contesta en un any ha estat el silenci. El silenci d’aquell que sap que està intentant manipular la voluntat de la gent gran amb un dinar.



Però aquest darrer any ha superat el límit. Convergència i Unió farà aquest dinar, com sempre pagant el nostre ajuntament, en plena campanya per les autonòmiques, perdoneu, abans que ho diguin, la campanya comença el dia 11 a les 12h , el dinar ells el fan el dia 10. És a dir, menys de 20 hores abans.



Estem convençuts que hi haurà gent gran que entendrà que per un mínim d’ètica política no podem jugar a això. Els demanem que per suposat votin el que ells considerin, i que demanin al nostre alcalde que no jugui amb ells, i per què no, que engegui un pla subvencionat pel nostre ajuntament per dotar d’ascensor a la gent gran, tot i que també podríem trobar moltes altres polítiques actives per millorar la vida de la nostra gent gran.