divendres, 22 d’abril de 2011

Benvolgudes veïnes i veïns, ara es el moment

Estem altra vegada a les portes d’escollir la persona que tindrà la responsabilitat de ser el nostre alcalde durant els propers 4 anys, aquesta no serà una tasca fàcil per una situació econòmica delicada i per tant la vostra elecció sempre és important, però en moments de dificultat, encara més.


Els que us representem hem de ser conscients que ara més que mai la nostra acció ha de ser en el vostre benefici, i que el govern ha de ser el màxim d’eficient i eficaç.


No em presento de novell, sinó amb l’experiència acumulada dels anys que he estat al govern, i ara també amb el temps que he estat a l’oposició amb aquest pòsit acumulat i amb els coneixements adquirits. Crec que afronto el repte amb valentia però també, cal dir-ho, amb una certa temença.


El treball que varem fer en el seu moment al govern, l’escola bressol, la brigada de les urbanitzacions, la fira de la maduixa etc... és el bagatge amb el que podeu fer la prova del 9. També el treball fet a l’oposició amb el control, en el possible, de l’actual govern i l’impuls per mitjà d’un centenar de mocions i infinites propostes. Aquestes són les nostres garanties i cal que les contraposeu amb l’altra alternativa.


Em presento amb un equip renovat en més del 50% , evidentment també amb el mateix número de dones i homes. Una llista força jove, l’edat mitjana tot just arriba als 40 anys i va des dels 18 als 50, però no mancada d’experiència ni de preparació. Totes i tots tenen un causa comuna: les ganes, la il•lusió, i el convenciment que el nostre poble, i amb ell totes i tots plegats, guanyarà amb el nostre treball.


I això és el que us presentem, molta il•lusió pel nostre poble, moltes ganes de treballar i fer-ho be!!! Us espero el proper 22 de maig, és la vostra cita.