dimecres, 23 de febrer de 2011

I a quin institut va el meu fill ?

Cada matí veig el meu fill que agafa la seva pesada motxilla i em diu que se’n va a l’ institut de Canet, amb un bus que el recull a l’abaixador dels estudiants que varem instal•lar quan era regidor d’educació, ( que per cert, les seves condicions de manteniment i de neteja no semblen les més adients com a model pels estudiants ), fins fa molt poquet la meva filla gran em deia que s’anava a l’ institut de Calella.Però he vist en el darrer planfet de CiU pagat amb els nostres impostos el “Recull“ que tenim institut al nostre poble. Em pregunto, m’enganyen els meus fills o m’enganya el govern municipal ?Coneixent els primers i els segons no he tingut cap dubte, els de la trola (com dirien els meus fills) havia de ser altra vegada el nostre estimat alcalde i el seu qualificat equip, el del contínuo si.Certament el ple municipal ha aprovat un conveni amb un propietari de manera que aquests cedeixen uns terrenys a canvi d’edificació en el Pla de l’Andreu, ( terreny que no solar), si s’aprova el Pla Urbanístic ( POUM ) que seran dedicats a equipaments, per situar-nos, aquest terreny està a on aparquem els cotxes per la festa major.Com varem dir en el ple municipal, el POUM no contempla cap vial per arribar a aquests terrenys i per tant no tindrà inicialment la condició de solar, condició mínima que demanaria la Generalitat per començar a estudiar la possible construcció d’ un institut.Aquesta és la realitat, l’altra és la que expressa la revista de CiU, simplement una patranya, una il•lusió electoralista de les que ens tenen acostumats, no hi ha a Sant Cebrià cap institut.Per cert, s’han preocupat els convergents com ho faran els estudiants de batxillerat per arribar el curs vinent a l’institut de Canet? o potser no ho fan ja pensant que hi vagin al de Sant Cebrià !!!!!.

diumenge, 6 de febrer de 2011

Disposat a donar el meu poble tota la meva il•lusió i treball amb honestedat i transparència.

Ahir la nostra agrupació va fer una assembla extraordinària per escollir el cap de llista per les properes eleccions municipals. Varen assistir una trentena de persones dels 40 que composen la nostra agrupació, dels quals tenien dret de vot 27, després de la votació secreta vaig estar escollit amb el vot a favor dels 27 vots emesos.

Abans de la votació vaig explicar el que jo creia que era la nostra agrupació, i el que havíem fet durant els 12 anys de la nostra existència, així com el tarannà de les persones que l’ han representat com a càrrecs electes fins ara.

Vaig destacar els eixos de treball del nostre grup i dels seus conductors, el treball, la dedicació i la honestedat, principis que han de regir en el nostre futur govern així com l’atenció a les persones, persones en plural en un poble en que tots i totes han de tenir els mateixos drets i obligacions.

Treball , amb il•lusió per dedicar-los a la cosa comuna l’ espai compartit que representa la nostra petita societat, el què comporta també un petita renuncia del temps privat per dedicar-ho als altres, a tots i totes, pensant ja no només en el nostre poble actual sinó també en el que vindran, en els nostres fills i filles.

Aquest interès col•lectiu ha d’estar renyit totalment amb el interès privat, de manera que la visió global pel nostre poble no estigui emboirada per el interès personal . El nostre govern serà com ha estat sempre la nostre actuació caracteritzada per la honestedat. I per això hem de ser transparent amb el nostre poble, han de saber quins son el principis de cada escona de les nostres actuacions

Així ha estat la gestió dels regidors i regidores socialistes durant aquests anys; la Fina que va compartir govern amb mi del 2003 al 2007, i sens dubtes en Carles i la Mónica què m’han acompanyat en aquest 4 darrers llargs anys d’ impuls del nostre poble des de la oposició.

He de dir que tant ell com ella em tornaren a acompanyar en la propera contesa electoral i en el futur govern , més encara sense ells possiblement no m’atreviria a acceptar aquesta responsabilitat, els he d’agrair el seu esforç en aquest temps dur i fosc per el nostre poble

Agafo l’encàrrec dels meus companys i companyes amb il•lusió així s’ho vaig fer saber coneixedor de la responsabilitat i de la confiança que posaven en mi, ells saben que em puc equivocar, espero que el menys possible, però son coneixedors de que posaré tota la meva il•lusió en el treball per el nostre poble i que ho faré de una forma honesta.

Companys i companyes, us tornaré la confiança que m’haveu atorgat, amb un poble millor.

Pere Vega.

Candidat a l’alcaldia de Sant Cebrià