dimarts, 11 de novembre del 2008

Frustacio

Frustració.

Així m’he sentit desprès del ple d’ahir, pels que no ho sabeu soc el portaveu del grup del PSC el meu municipi, desprès de 4 hores on els diferents regidors ens varen explicar el que estaven fent, o millor dit alguns d’ells varen repetir el que els havien preparat els tècnics, sense pràcticament saber el que estaven explicant.

Però el pitjor va esser a l’hora de les preguntes, simplement la meva impressió va estar de total apatia del govern municipal.

Quan lis preguntes per quines mesures prendran per equilibrar el pressupost degut a la falta d’ingressos, la seva resposta es que ja veuran, a falta de un mes per tancar l’exercici i el pressupost, sembla que estarem abocats que per primera vegada a l’historia tindrem que fer un pla de sanejament, una eina semblant a una empresa que ha entrar en crisi.

La resposta de l’alcalde que possiblement si, però que també hi hauran altres ajuntaments en la mateixa posició, la nostre resposta mal de muchos consuelo de tontos.

Igualment quan resulta que hi ha una factura per a fer les gestions de publicitat de la festa major, d’una empresa de Montgat la regidora Llonagarriu ens diu que la feina la ha fet la seva germana i ella mateixa, però que ho han fet a millor preu que l’empresa que ho va fer l’any passat, o sigui que facturen a traves d’altre empresa en tant que la regidora no pot contractar amb l’ajuntament.

Que mes….quan preguntem el regidor Portero com s’han pagat uns cursets a unes persones que no coneixem, la seva resposta es que “ era una aposta per aquelles persones “ resulta que no tenen cap relació laboral amb el nostre Ajuntament, no se ha fet cap convocatòria publica per que altres persones puguin accedir, simplement s’ha fet a dit, la seva resposta sisisisisisisisisi.

Així sense entrar en mes detalls ……frustració per tanta prepotència e incompetència, ah si finalment ens varen demanar la nostre opinió respecte a gastar uns 1000 E en el sopar de Nadal que es fa els treballadors, pensen que potser s’ho paguin ells mateixos