dijous, 18 de desembre del 2008

El projecte de ciutadania infantil, engegat amb la positiva il·lusió dels infants.

La setmana passada, la directora del CEIP El Pi Gros, la de l’escola bressol “ El Rial “, la psicopedagoga del CEMAP, la tècnica de joventut i el cap de policia del nostre poble, ens varen convocar als portaveus dels partits polítics per presentar-nos el projecte.

Aquest pretén que els infants de la nostra població participin a la presa de decisions municipals que tenen que veure amb ells, d’alguna manera, que els grans entenem el seu punt de vista no només mental sinó també físic, com es va dir, amb la visió d’un 1,10 d’alçada.

El projecte no em va sorprendre perquè sabia de les experiències de la Diputació de Barcelona en aquest sentit en altres municipis, fins i tot en els darrers dies de l’anterior legislatura, la Diba va fer una xerrada explicativa, a la que cal dir no vaig poder assistir.

Però el que si em va sorprendre va ser la força i il·lusió de les i els tècnics convocants, a l’espera de comptar amb el suport de tots els partits polítics. Així va ser, per tant comptarem amb un nou projecte que pot ser molt positiu pel nostre poble.

Això no vol dir que pel meu cap no hi hagin boires, però ni tan sols ara les vull esmentar, només vull agrair la il·lusió de les persones que ens varen convocar contagiades de la il·lusió infantil, i que ho varen saber transmetre. Sort i felicitacions.