dilluns, 29 de desembre del 2008

Vergonyós

Sí, estic indignat quan l’equip de govern de CiU i ERC, convoca un ple extraordinari avui 29 de desembre a les 13 h per demà a les 9 del matí. Sí, és vergonyós perquè no creuen en la democràcia, en la capacitat d’altres persones de pensar diferent i d’aportar idees i coneixements a la gestió municipal.

Ens han impossibilitat del tot, i amb tot el descar, poder estudiar l´expedient del que es tractarà demà al ple. L´ajuntament obre de 9 a 14 h i ens envien un mail el dia abans a les 12.55 h (sense cap trucada ni cap altre mitjà), el que ens queda una hora, en el cas que hagis llegit en aquell mateix moment el mail, per apropar-te a l´ajuntament i estudiar l´expedient, és impossible i ho saben. Era la seva intenció? ho han aconseguit.

Quan vaig tenir la responsabilitat de dur a terme el projecte de la construcció de l’escola bressol, es varen fer totes les reunions necessàries amb totes les forces polítiques, fins i tot, les que encara no tenien representació, i amb totes les persones del sector educatiu afectades per tal que de tot això sortís un projecte millorat.

Ara, el menyspreu de CiU respecte als partits de l´ oposició que representen el mateix número de persones que ells, i fins i tot dels sectors educatius implicats, denoten la seva calanya autoritària.

Amb aquesta forma de fer, altra vegada el nostre poble perd, això sí, les seves butxaques continuen guanyant amb uns sous que no es mereixen, però aquest és tot el seu interès per al nostre poble, quina llàstima.