dilluns, 17 de novembre de 2008

Mes per la Fundacio
Farà quasi tres anys vaig estar per primera vegada a Anapurna, on esta la central de la Fundació Vicente Ferrer, en aquell moment vaig anar amb la meva dona i la Mònica, que te la sort de ser la meva cunyada i companya de grup municipal ah també una mica amiga, ens varen acompanya varies persones mes del nostre Ajuntament com en Juli i en Jordi, aparellador i arquitecte municipals.

En aquella visita em va impressionar la tasca que fa la fundació a tota la província Índia, en especial la maternitat i la nena que tinc apadrinada, des de llavors col·laborem amb la FVF així el nostre ajuntament a traves de la partida del 0.7 va ajudar també amb 6000 E.

L’Any passat vaig tornar , ara acompanyat també dels meus dos fills grans la Estel-la i en Pere, varen quedar també tocats per la tasca que fan en la FVF i hem continuant col·laborant.

Per això aquest any hem tornat a col·laborar en l’acte que s’ha fet el darrer 8 de novembre en el nostre poble per aconseguir diners per la fundació, aquest any hem aconseguit amb el sopar a la vora dels 1700 E, crec que es una molt bona noticia per a ells i també per nosaltres

dissabte, 15 de novembre de 2008


Escoltant al Parlament,

Aquest proppassat dimecres 12 de novembre vaig estar de visita en el Parlament , el primer que em va sobta va estar el desplegament que hi havia de mossos a l’espera de la manifestació dels treballadors de Nisan.

Em pensava que estaríem l’hemicicle però el ser un grup tant gran uns 40 ens varen posar a una de les sales de comissions on varem poder seguir el debat pel el circuit de televisió.

Desprès acompanyats de un Diputat varem fer la visita el Parlament, em va suspendre l’edifici, es magnífic, desprès de parlar amb diferents Consellers ens va atendre la Carme Valls, portaveu adjunta del nostre grup.

Em va agradar el seu estil, molt propera, finalment ens va venir a saludar un moment el President Montilla , he de dir que el que mes em va impressionar es l’edifici, organitzarem un dia des de la nostre agrupació una visita col·lectiva , val la pena.

dimarts, 11 de novembre de 2008

Frustacio

Frustració.

Així m’he sentit desprès del ple d’ahir, pels que no ho sabeu soc el portaveu del grup del PSC el meu municipi, desprès de 4 hores on els diferents regidors ens varen explicar el que estaven fent, o millor dit alguns d’ells varen repetir el que els havien preparat els tècnics, sense pràcticament saber el que estaven explicant.

Però el pitjor va esser a l’hora de les preguntes, simplement la meva impressió va estar de total apatia del govern municipal.

Quan lis preguntes per quines mesures prendran per equilibrar el pressupost degut a la falta d’ingressos, la seva resposta es que ja veuran, a falta de un mes per tancar l’exercici i el pressupost, sembla que estarem abocats que per primera vegada a l’historia tindrem que fer un pla de sanejament, una eina semblant a una empresa que ha entrar en crisi.

La resposta de l’alcalde que possiblement si, però que també hi hauran altres ajuntaments en la mateixa posició, la nostre resposta mal de muchos consuelo de tontos.

Igualment quan resulta que hi ha una factura per a fer les gestions de publicitat de la festa major, d’una empresa de Montgat la regidora Llonagarriu ens diu que la feina la ha fet la seva germana i ella mateixa, però que ho han fet a millor preu que l’empresa que ho va fer l’any passat, o sigui que facturen a traves d’altre empresa en tant que la regidora no pot contractar amb l’ajuntament.

Que mes….quan preguntem el regidor Portero com s’han pagat uns cursets a unes persones que no coneixem, la seva resposta es que “ era una aposta per aquelles persones “ resulta que no tenen cap relació laboral amb el nostre Ajuntament, no se ha fet cap convocatòria publica per que altres persones puguin accedir, simplement s’ha fet a dit, la seva resposta sisisisisisisisisi.

Així sense entrar en mes detalls ……frustració per tanta prepotència e incompetència, ah si finalment ens varen demanar la nostre opinió respecte a gastar uns 1000 E en el sopar de Nadal que es fa els treballadors, pensen que potser s’ho paguin ells mateixos

dilluns, 10 de novembre de 2008

aquest primer...poc a poc

Aquest primer missatge,

Vull començar aquest bloc amb l’idea que serveixi per coneixes millor , però no simplement com una forma d’escriure, en solitari, si no a l’espera de rebre les paraules d’aquells que ara estan llegint aquest missatge.
Això es quasi una prova, però prometo millora, l’historia continuarà